Τρόποι πληρωμής

  1. Μέσω Πιστωτικής/ Χρεωστικής κάρτας.
  2. Αντικαταβολή
  3. Πληρωμή στο κατάστημα

  1. Ολοκληρώστε την παραγγελία σας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα:

Η πληρωμή της παραγγελία σας μπορεί να γίνει με Visa, MasterCard

Η ιστοσελίδα στην οποία εισάγεται τα στοιχεία της κάρτας σας παρέχεται από την Eurobank.

Τα στοιχεία της κάρτας σας κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στον εκδότη της κάρτας σας για έγκριση της χρεώσεως. Τα  στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή  την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Για παραγγελία που αφορά κάποια εταιρεία ισχύει το ίδιο καθώς και επίσης η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική.

2. Ολοκληρώστε την παραγγελίας σας με την μέθοδο της Αντικαταβολής.

Πληρωμή κατά την παραλαβή των προϊόντων στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει  για την Ελλάδα και μόνο εντός του δικτύου αποστολών μας. Σε περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Βάση νόμου 4446/22-12-2016 η μέγιστη αξία παραγγελίας που εξοφλείται με αντικαταβολή δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

*Σημείωση: Για παραγγελίες προϊόντων με κατάσταση διαθεσιμότητας «Κατόπιν Παραγγελίας», ενδέχεται να σας ζητηθεί προκαταβολή της τάξης των 35%.

 3. Ολοκληρώστε την παραγγελία σας με πληρωμή στο κατάστημα

Πραγματοποιήστε την παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα μας www.afoi-nastou.gr  και παραλάβετε τα προϊόντα την επόμενη εργάσιμη μέρα από το φυσικό μας κατάστημα.